Városlista
2020. február 18, kedd - Bernadett

Hírek

2020. Február 12. 11:52, szerda | Helyi

Parlamentbe látogattak a karcagi diákok

Parlamentbe látogattak a karcagi diákok

1. A Karcag Nagykun Református Gimnázium 11.b osztályának 31 diákja Szabó Balázs Attiláné tanárnő és osztályfőnökük, dr. Pintér Zoltán vezetésével jutalomkiránduláson voltak a  Parlamentben.

A nap legkülönlegesebb élménye volt, hogy térségünk országgyűlési képviselője, F. Kovács Sándor, a Kunszövetség elnöke személyesen hívta meg a kirándulásra az osztályt, mivel a Kunszövetség által kiírt helytörténeti esszépályázaton különdíjat kapott Demeter Maja, s a könyv mellé ez az osztálykirándulás volt a jutalom.
A Parlamentben a képviselő megmutatta az Országgyűlés törvényalkotó munkáját, az épületet, az egykori főrendi ház reprezentatív üléstermét, a kupolacsarnokot és az ott őrzött Szent Koronát. Ez felejthetetlen élmény volt mindannyiuk számára! A Parlamentmegtekintése közben F. Kovács Sándor képviselő a törvényhozói döntés hátteréről is mesélt a diákoknak.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 18. 08:56, kedd | Helyi

DIÁKOLIMPIA LESZ KARCAGON

Február 20-23. között városunk ad otthont a Diákolimpia Asztalitenisz Országos Döntőnek.

2020. Február 17. 19:17, hétfő | Helyi

DÍJAT KAPOTT BOSNYÁK IMRE

Agrárminisztérium támogatásával meghirdetett \" Így kezdtem én\" című, a kisállattenyésztést népszerűsítő pályázaton senior kategóriában Bosnyák Imre harmadik helyezést ért el.

2020. Február 17. 19:16, hétfő | Helyi

ELŐKÉSZÜLETI MÉRKŐZÉS

Lejátszotta első edzőmérkőzését a karcagi labdarúgó-csapat.

2020. Február 17. 19:13, hétfő | Helyi

70 ÉVES LETT KURUCZ ISTVÁN

70. születésnapja alkalmából edzésükön a birkózók, Urbán Zoltán edző és a szülők, valamint a KSE nevében Szepesi Tibor ügyvezető köszöntötte Kurucz Istvánt, a KSE Birkózó Szakosztálya vezetőjét.