Városlista
2020. április 4, szombat - Izidor

Hírek

2020. Február 12. 11:52, szerda | Helyi

Parlamentbe látogattak a karcagi diákok

Parlamentbe látogattak a karcagi diákok

1. A Karcag Nagykun Református Gimnázium 11.b osztályának 31 diákja Szabó Balázs Attiláné tanárnő és osztályfőnökük, dr. Pintér Zoltán vezetésével jutalomkiránduláson voltak a  Parlamentben.

A nap legkülönlegesebb élménye volt, hogy térségünk országgyűlési képviselője, F. Kovács Sándor, a Kunszövetség elnöke személyesen hívta meg a kirándulásra az osztályt, mivel a Kunszövetség által kiírt helytörténeti esszépályázaton különdíjat kapott Demeter Maja, s a könyv mellé ez az osztálykirándulás volt a jutalom.
A Parlamentben a képviselő megmutatta az Országgyűlés törvényalkotó munkáját, az épületet, az egykori főrendi ház reprezentatív üléstermét, a kupolacsarnokot és az ott őrzött Szent Koronát. Ez felejthetetlen élmény volt mindannyiuk számára! A Parlamentmegtekintése közben F. Kovács Sándor képviselő a törvényhozói döntés hátteréről is mesélt a diákoknak.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 04. 09:56, szombat | Helyi

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Karcagi Rendőrkapitányságon eljárás indult lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy kunmadarasi lakos ellen.

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Április 02. 11:32, csütörtök | Helyi

Tomajmonostora

Telefonos interjú Tomajmonostora polgármesterével

2020. Április 02. 11:30, csütörtök | Helyi

Berekfürdő

Telefonos interjú Berekfürdő polgármesterével