Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2020. Január 13. 15:06, hétfő | Helyi

PRO MINORATE ALAPÍTVÁNY TÁMOGATÁSA

PRO MINORATE ALAPÍTVÁNY TÁMOGATÁSA

A Kisebbségekért - Pro Minoritate Alapítvány a XXIV. Csángó Bál megrendezéséhez a Karcag Városi Önkormányzat támogatását kérte tájékoztatta a Karcag Televíziót Dobos László polgármester

A rendezvény szervezői a moldvai magyarság létét alapjaiban fenyegető kedvezőtlen társadalmi és gazdasági folyamatokra kívánják felhívni a közvélemény figyelmét és támogatni igyekeznek a csángó magyarság megmaradását, illetve felemelkedését célzó erőfeszítéseket.

A Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartáson kívüli források átvételéről és átadásáról szóló 21/2015.(XI.27.) önkormányzati rendeletével szabályozta az egyes szervezetek támogatását. A rendelet 6. § (2) bekezdése szerint az alapítványnak történő önkormányzati támogatás átadásáról szóló döntés meghozatalára a Képviselő-testület jogosult.

A polgármester javasolta, hogy a Karcag Városi Önkormányzat 20.000,- Ft-tal támogassa a Kisebbségekért - Pro Minoritate Alapítványt a XXIV. Csángó Bál megrendezése érdekében.


A Képviselő-testület a XXIV. Csángó Bál megrendezése érdekében a Kisebbségekért - Pro Minoritate Alapítványt 20.000,- Ft-tal támogatja

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 05. 09:11, vasárnap | Helyi

Potornai Ádám foci sikerei

A Karcagi Nagykun Református Általános Iskola nyolcadikos diákját Potornai Ádámot foci sikereiről kérdeztük.

2020. Július 05. 09:08, vasárnap | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2020. Július 04. 10:52, szombat | Helyi

Sportsikerek a Varróban

Újabb focis sikereket ért el a KSZC Varró István Szakgimnázium csapata. Edzőjükkel, Fodor Csaba testnevelővel beszélgettünk erről.

2020. Július 03. 21:01, péntek | Helyi

Özönvíz zúdult Karcagra

Interjú Molnár Pállal a Városgondnokság igazgatójával