Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Október 05. 09:10, kedd | Helyi

PROGRAMOKAT SZERVEZNEK

PROGRAMOKAT SZERVEZNEK

Sipos Viktória Ivettel, a  Gimnázium diákönkormányzatának elnökével beszélgetünk arról, hogyan  szervezték meg a szeptemberi programokat és mit terveznek a tanév során.

A nyáron a 9.-eseknek már szervezte a DÖK a szeptemberi gólyatábort a Megbékélés Házába. Ez jó alkalom arra, hogy kicsit összeszokjanak, a közösség formálódjon és megismerjék az iskolát is.
A DÖK elnök a Refi általánosba járt, egyértelmű döntés volt, hogy a Refi gimiben folytatja, az angol és az irodalom a kedvence.
Érettségi után színészettel szeretne foglalkozni, érettségi előtt még nyelvvizsgát szeretne tenni.

A DÖK munkájáról is kérdeztük az elnököt. Ez a diákszervezet inkább közösségformáló, de a hagyományokat is fenntartják különböző rendezvényekkel. Az október sűrű programokat tartogat a refiseknek.

Az elnököt arról kérdeztük, mit kapott a Refitől?
-Tovább tudtam fejleszteni az irodalmi tudásomat, jártam drámatagozatra is, ami megerősített abban, hogy az irodalom az, amivel foglalkoznom kell.
Végzősként év végén jól összeszokott DÖK-öt ad át utódjának. Számára a legjobb élmény a Refiben a gólyatábor volt, amely megalapozta a jó osztályközösségüket is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.