Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2024. Május 06. 14:17, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

RABLÁS TISZABURÁN

RABLÁS TISZABURÁN

Nem érdemes értékeket követelve mást veréssel fenyegetni. A törvény szigorúan bünteti a rablás elkövetőit.

Két helyi fiatal hazafelé gyalogolt május 4-én este, Tiszaburán. Megszólította őket egy másik fiatal, aki barátkozó szándékot mutatva öngyújtót kért. Miután ezt megkapta, szintén barátságos hangnemben kért 50 forintot is, amit szintén megkapott. Ekkor azonban változott a hangnem és mindkét fiút arra szólította fel, hogy az összes pénzüket adják át. Mivel ennek először nem tettek eleget, fenyegetőleg lépett fel, és azt mondta, hogy nagyon meg fogja őket verni. A fiatalok megijedtek, és a fenyegetés hatására átadták a náluk lévő 400 és 1500 forintot, majd ahogy lehetőségük akadt, bejelentést tettek a rendőrségen.

A karcagi rendőrök adatgyűjtést követően, rövid időn belül elfogták a 19 éves helyi tettest, akit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kétrendbeli rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és letartóztatását kezdeményezik.

Címkék: rablás, tiszabura

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

Idén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett.

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.