Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. November 25. 14:57, csütörtök | Helyi

REJTÉLYES TŰZESET RÁKÓCZIFALVÁN

REJTÉLYES TŰZESET RÁKÓCZIFALVÁN

A katasztrófavédelem ügyeletére érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Rákóczifalván valaki napok óta nem látta egyik rokonát ezért átment hozzá, a házban pedig egy korábbi tűz nyomai fogadták.

Négy szolnoki tűzoltó egy járművel vonult a helyszínre, ahol egy harminc négyzetméteres kétszintes ház földszinti hálószobájában egy holttest feküdt, illetve egy kialudt tűz nyomai voltak láthatóak. Az épület konyhájában egy elpusztult kutya is volt.

A tűz pontos keletkezési idejét, helyét és okát a katasztrófavédelem vizsgálja.

A hasonló tragédiák elkerülése érdekében érdemes otthonra egy füstérzékelőt venni és egy porral oltó tűzoltó készüléket is készenlétben tartani, amivel az otthon keletkező tüzek biztonságosan elolthatók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.

2024. Május 02. 13:15, csütörtök | Helyi

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

Összekent ajtó, beragasztózott zár. Rendszeresen szembesülnek ezekkel a bosszantó dolgokkal az egyik szolnoki lakótelep lakói. És ez még nem minden!

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.