Városlista
2023. december 6, szerda - Miklós

Hírek

2023. Június 14. 05:01, szerda | Helyi

RENDŐRT FENYEGETETT

RENDŐRT FENYEGETETT

A mezőtúri nyomozók őrizetbe vettek egy 24 éves helyi férfit, aki szidalmazott és fenyegetett egy szolgálaton kívüli rendőrt.

Mezőtúri Rendőrkapitányság munkatársai a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tisza Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály műveleti egységének közreműködésével a lakásán elfogtak, majd előállítottak egy mezőtúri lakost.

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves férfi az egyik mezőtúri boltban, majd onnan távozva az utcán egy korábbi, vele szemben foganatosított intézkedés miatt trágár szavakkal illette a szolgálaton kívüli rendőrt, továbbá azzal fenyegette, hogy megöli, valamint, hogy öten elkapják és megszurkálják.

A nyomozók a gyanúsítottként kihallgatott férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.
Ellene a Mezőtúri Rendőrkapitányság zaklatás bűntett, valamint becsületsértés vétség elkövetése miatt indított eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 06. 17:49, szerda | Helyi

Ittasan okozott maradandó fogyatékosságot

A Szolnoki Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy – a cselekmény elkövetésekor – 20 éves szolnoki férfival szemben maradandó fogyatékosságot okozó ittas járművezetés miatt.

2023. December 06. 17:16, szerda | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

2023. December 06. 17:03, szerda | Helyi

BETÖRT A SULIBÜFÉBE

Egy jászkiséri fiatal három darab két deciliteres üdítő miatt tört be egy sulibüfébe.

2023. December 06. 12:08, szerda | Helyi

»Őt dicsérte koldus, árva, emlékezzünk jóságára!«