Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2019. Március 23. 19:32, szombat | Helyi

SIKERES FAKANÁLFORGATÓK

SIKERES FAKANÁLFORGATÓK

Ínycsiklandó ételeikkel a zsűrit is rendszeresen megfőzi a karcagi Fakanálforgatók csapata, járjanak bármerre is az országban. Díjak, kupák, oklevelek díszelegnek a szűk kis csapat dicsőségfalán.

Ferenczi Béla magyar nóta énekes a fakanalat is jól forgatja. Tucatnyi kupa, oklevél jelzi, hogy főzésben is verhetetlen a Karcagi fakanálforgatók néven induló csapatával, amit egyébként felesége talált ki.

Mára már egyenkabátjuk is van. Azokra a versenyekre mennek csak el, amelyre meghívják őket. Legutóbb Kakucson jártak és onnan is nyertes serleggel, oklevéllel tértek haza.

A főzés nem okoz a csapatnak gondot, melyben családtagok segítik őket. Legyen szó birkapörköltről, hurkáról, kolbászról, töltött káposztáról, vagy épp kakaspörköltről, felesége pedig a házi süteményeivel tarol a zsűri előtt. Ferenczi Béla persze nótaénekesként is kedveskedik néhány dallal minden helyszínen a résztvevő versenyző társainak és a közönségnek is.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 15. 17:48, szombat | Helyi

A Kossuth térről rajtolt el

A Kossuth térről rajtolt el szombat délelőtt a Tour de Hongrie 2019 mezőnye.

2019. Június 14. 19:54, péntek | Helyi

Családi délután a fürdőben

A Madarász Imre Egyesített Óvoda „Sportolj velünk!”- családi délutánra hívta az óvodásokat és szüleiket az Akácliget Fürdőbe.

2019. Június 14. 19:54, péntek | Helyi

Elkészült a gyümölcsfeldolgozó üzem

A kezdetek óta részt vesz Berekfürdő a Start-munkaprogramban héthektáros kertészettel.

2019. Június 14. 19:53, péntek | Helyi

Új parkolási rendszer

Az új Karcagi Rendőrkapitányság átadása után is kétirányú a forgalom a József Attila utcában. Lesz-e ebben változás? - kérdeztük Teleki Zoltán r. alezredes, kapitányságvezetőtől.