Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2023. Szeptember 18. 05:01, hétfő | Helyi

SOROZATTOLVAJT FOGTAK

SOROZATTOLVAJT FOGTAK

A kunszetmártoni rendőrök több bűncselekménnyel gyanúsítanak egy csépai lakost.

Egy 22 éves helyi férfi megjelent egyik ismerőse csépai ingatlanán, a kiskaput a belülről felakasztott kulccsal kinyitotta, majd a nyitott ház konyhájában magához vette a kapu előtt parkoló kocsi indítókulcsát és egy laptopot. A járművel egyenesen Tiszaföldvárra ment, ahol a lopott laptopot pénzzé tette, majd visszament Csépára és a járművet leparkolta a tulaj háza mögött.

A sértett elmondta a rendőröknek, hogy a bejáratuknál le volt támasztva a hívatlan ismerős kerékpárja ezért gondolta, hogy ő vihette el a kocsit, amire nem kért engedélyt. Arra pedig végképp nem, hogy a hordozható számítógépet elvigye és eladja.

A rendőrök gyanúja szerint ugyanezen elkövető pár nappal korábban egy csépai ingatlanból különböző szerszámgépeket és elektronikai felszereléseket tulajdonított el.
Az egyenruhások a férfit elfogták és előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele, és kétrendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt folytatja ellene az eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.

2024. Április 23. 12:38, kedd | Helyi

VÍZVISSZATARTÁSSAL KÉSZÜLNEK AZ ASZÁLYRA

A KÖTIVIZIG működési területén a medrekben, tározókban, holtágakban, halastavakban visszatartott, illetve tározott vízkészlet meghaladja a 298 millió köbmétert.

2024. Április 23. 11:30, kedd | Helyi

ELKAPTÁK A TISZABURAI DÍLERT

Egy 47 éves férfi helyi lakosoknak árulta a kábítószert. A rendőrök őrizetbe vették, a bíróság elrendelte a letartóztatását.