Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2023. Szeptember 18. 05:01, hétfő | Helyi

SOROZATTOLVAJT FOGTAK

SOROZATTOLVAJT FOGTAK

A kunszetmártoni rendőrök több bűncselekménnyel gyanúsítanak egy csépai lakost.

Egy 22 éves helyi férfi megjelent egyik ismerőse csépai ingatlanán, a kiskaput a belülről felakasztott kulccsal kinyitotta, majd a nyitott ház konyhájában magához vette a kapu előtt parkoló kocsi indítókulcsát és egy laptopot. A járművel egyenesen Tiszaföldvárra ment, ahol a lopott laptopot pénzzé tette, majd visszament Csépára és a járművet leparkolta a tulaj háza mögött.

A sértett elmondta a rendőröknek, hogy a bejáratuknál le volt támasztva a hívatlan ismerős kerékpárja ezért gondolta, hogy ő vihette el a kocsit, amire nem kért engedélyt. Arra pedig végképp nem, hogy a hordozható számítógépet elvigye és eladja.

A rendőrök gyanúja szerint ugyanezen elkövető pár nappal korábban egy csépai ingatlanból különböző szerszámgépeket és elektronikai felszereléseket tulajdonított el.
Az egyenruhások a férfit elfogták és előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele, és kétrendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt folytatja ellene az eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 24. 13:10, vasárnap | Helyi

Városnap volt Karcagon

Városnap és Családi nap volt Karcagon

2023. Szeptember 24. 05:02, vasárnap | Helyi

STÚDIÓNK VENDÉGE VOLT KOVÁCS MIKLÓSNÉ INTÉZMÉNYVEZETŐ

Stúdiónk vendége volt Kovács Miklósné, a Györffy István Katolikus Àltalànos Iskola és Szent Erzsébet Òvoda intézményvezetője.

2023. Szeptember 24. 05:01, vasárnap | Helyi

JÁSZAPÁTI IMAHÁZ PERSELYÉT ÜRÍTETTE KI A TOLVAJ

A Jászberényi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat azzal a 25 éves jászkiséri férfivel szemben, aki egy Jászapátin lévő imaház perselyéből lopott.

2023. Szeptember 24. 05:00, vasárnap | Helyi

30 ÉVE HELYEZTÉK VÉGSŐ NYUGALOMRA HORTHY MIKLÓS KORMÁNYZÓT

A huszadik század egyik legjelentősebb magyar politikusának nevezte Horthy Miklóst Dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő.