Városlista
2020. október 24, szombat - Salamon

Hírek

2020. Október 17. 08:14, szombat | Helyi

SZÍNES PROGRAMOK A JÓKAI ÚTI ÓVODÁBAN

SZÍNES PROGRAMOK A JÓKAI ÚTI ÓVODÁBAN

Már első családi programjuk megvolt és készülnek a következőre a Madarász Imre Egyesített Óvoda Jókai úti Óvodájában - tudtuk meg Romhányi Sándorné tagóvoda vezetőtől.

Ebben a nevelési évben 17 kiscsoportos korú gyermek érkezett az óvodába, a beszokatásuk megkezdődött szeptember 1-től. Biztosított volt a szülők számára az apás-anyás beszoktatás. Volt, aki igényelte, volt, aki nem. Minden óvodás jól halad a beszokás útján.

Szeptember 17-én volt az első nagy alkalom, a kerékpáros kirándulás, ahol a szabadban a szülők-gyermekek együtt mentek ki a Lombkorona sétányra. Ez kapcsolódott az autómentes naphoz is. Olyan rég múltat idéző eszközöket is vittek, amivel még a szülők játszottak, a gyerekeknek pedig újdonság volt. Zöld Óvodaként odafigyelnek a környezetvédelemre és természetesen a fertőtlenítés is folyamatos.

A következő rendezvényük a szüreti nap lesz, mely egyben a zene és a mese világnapja is, ahová volt óvodásaikat is várják majd.

A nagy fedett terasz lehetővé teszi a szabadban való foglalkozást a későbbiekben is. A konyhakertet most is gondozták, jórészt az óvó nénikkel, de remélhetőleg jövőre a gyermekek is tudják folyamatosan gondozni azt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 23. 12:45, péntek | Helyi

1956 - os megemlékezés Karcagon

A járványügyi helyzet miatt városunkban módosult a Karcag Városi Önkormányzat és a Déryné Kulturális Központ szervezésében az 1956-os forradalom és szabadságharc 64. ...

2020. Október 22. 11:04, csütörtök | Helyi

Tájékoztató a koronavírus helyzetről a Madarász Imre Egyesített Óvodában

Intézményünk Jókai úti óvodájának Pitypang csoportjában 1 kisgyermek koronavírus tesztje pozitív lett.

2020. Október 21. 20:11, szerda | Helyi

XXIV. “KURUCZ TESTVÉREK” BIRKÓZÓ EMLÉKVERSENY

Tisztelettel meghívjuk Önt 2020. október 24-én 10:30 órakor a Karcagi Városi Sportcsarnokban Kelet-Magyarország Régió Diák I. szf. Birkózóversenyre amely egyben a XXIV. “KURUCZ TESTVÉREK” BIRKÓZÓ EMLÉKVERSENYE

2020. Október 21. 17:16, szerda | Helyi

IGAZI CSAPATMUNKA

Dániel Csaba, a Karcagi Cserhát mezőgazdasági Kft ügyvezető igazgatója az ünnepi önkormányzati ülés keretei között vette át a Jász-Nagykun-Szolnok megyei gazdasági díjat.