Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Augusztus 27. 05:02, vasárnap | Helyi

TANÚKAT HALLGATTAK KI

TANÚKAT HALLGATTAK KI

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 2022. augusztus 5-én különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat egy 23 éves büntetlen előéletű férfival szemben.

A vádlott 2021. december 30-án jászladányi otthonukban egy 7 centiméter pengehosszúságú késsel csaknem 130 késszúrással megölte feleségét, azután, hogy a nő elmondta, hogy megcsalta. Az ügyben igazságügyi szakértők meghallgatására és iratismertetésre került sor a Szolnoki Törvényszéken.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, emberölés miatt indított nyomozást a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.
A rendelkezésre álló adatok szerint, egy 22 éves jászladányi férfi 2021. december 30-án a délelőtti órákban – előzetes szóváltást követően – több késszúrással megölte feleségét, majd az elkövetés eszközét megpróbálta elrejteni. Az egyenruhások elfogták és a megyei rendőr-főkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki kihallgatásakor beismerő vallomást tett.
Az ügyben most igazságügyi szakértők meghallgatására és iratismertetésre került sor a Szolnoki Törvényszéken.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.