Városlista
2021. január 25, hétfő - Pál

Hírek

2020. November 24. 17:36, kedd | Helyi

TÖBB DOBOGÓS SIKER

TÖBB DOBOGÓS SIKER

A Györffy István Katolikus Általános Iskola nyolcadikosa, Sz. Nagy János angolból és matematikából országos versenyeken több dobogós sikert ért el.

Kezdetek óta szereti a matekot Sz. Nagy János, aki mellé az angolt is kedveli. Filmeket is néz angolul, a kiejtés nehezebb számára. Angol tudását már külföldön, családi nyaralások alkalmával használta. Év végére középfokú angol nyelvvizsgát szeretne, s ősztől a debreceni Fazekas Gimnáziumban folytatná tanulmányait.

A sport sem áll messze tőle, szeret futni, úszni, de csak hobbi szinten. Az órákon nagyon figyel, így otthon minimális idő az, amit a tanulásra kell még fordítania.

Az online oktatást tavasszal fokozatosan szokta meg, mert számára fontos, hogy ott legyen az órán, ott jobban tud tanulni.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 24. 14:31, vasárnap | Helyi

A tiszai vízirendészeti rendőrkapitányság munkatársai tetten érték a feltételezett elkövetőket

A megalapozott gyanú szerint, kapitális méretű szürkeharcsát fogtak ki fogási tilalom idején.

2021. Január 23. 17:31, szombat | Helyi

Online felvételi tájékoztatók

A Covid miatt idén elmaradtak a nyílt napok a középiskolákban. Pedig sokan szerettek volna személyesen is megismerkedni a pedagógusokkal mielőtt iskolát választanak.

2021. Január 23. 17:26, szombat | Helyi

Segítséget kér a karcagi nő

Négy gyerekkel maradt egyedül az a nő, akinek brutális kegyetlenséggel megölték a lányát Karcagon.

2021. Január 23. 17:23, szombat | Helyi

Letartóztatták az embercsempészt

Letartóztatták az embercsempészéssel gyanúsított férfit, társát bűnügyi felügyelet alá helyezték. A sértettet a Karcag Tv kamerája előtt vitték be a rendőrautóba.