Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2024. Március 14. 08:50, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

TOBORZÁSI HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

TOBORZÁSI HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

A hosszú hétvégén is lesz toborzás Fegyverneken és Mezőtúron.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 16 településen, 20 helyszínen várták ezen a héten is a határvadászképzés iránt érdeklődőket. A toborzópontoknál megjelenteknek tájékoztatást adtak a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról.

A hosszú hétvégén, március 15-én 9 órától a fegyverneki Szent Erzsébet téren és március 17-én 9 órától a mezőtúri piactéren találkozhatnak toborzóinkkal az érdeklődők.

A rendőrök minden helyszínen jelentkezési egységcsomagot is adnak, ami a szerződéses határvadászok képzésével kapcsolatos bővebb tájékoztatással együtt elérhető a https://www.police.hu/hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a képzés iránt érdeklődők jelentkezését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.

2024. Május 02. 13:15, csütörtök | Helyi

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

Összekent ajtó, beragasztózott zár. Rendszeresen szembesülnek ezekkel a bosszantó dolgokkal az egyik szolnoki lakótelep lakói. És ez még nem minden!

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.