Városlista
2021. április 13, kedd - Ida

Hírek

2021. Április 07. 09:20, szerda | Helyi

ÚJ TERVEK A BEREKI ÜZEMBEN

ÚJ TERVEK A BEREKI ÜZEMBEN

Molnár Jánossal, Berekfürdő polgármesterével arról beszélgettünk, hogy milyen aktualitások vannak és milyen újdonságok várhatóak a közel kettő éve átadott zöldség- és gyümölcsfeldolgozó üzemükben.

Molnár Jánossal, Berekfürdő polgármesterével arról beszélgettünk, hogy milyen aktualitások vannak és milyen újdonságok várhatóak a közel kettő éve átadott zöldség- és gyümölcsfeldolgozó üzemükben.

Ahogyan a polgármester fogalmazott, az újbóli vezetőváltásnak köszönhetően az élelmiszeripari termékgyártásokból doktorált fiatalember, Hegyi Ferenc vette át a korábbi igazgató helyét. Ő elsősorban a fermentált savanyúságok szakterületén mozog otthonosan, amely napjaink trendjeinek köszönhetően a jól eladható termékcsaládok közé tartozik. A polgármester arról is szólt, hogy az új irány mellett, természetesen a továbbiakban is folytatják a lekvárok, a szörpök előállítását is, a piaci igényeknek megfelelően.


A másik lényeges újdonság az üzem életében, hogyha minden jól alakul, akkor szorosabb kapcsolatba kerülünk Mautner Zsófiával, akinek neve úgy gondolom, hogy sokak számára ismert. Ez a termékeink, illetve a piaci eladásaink jórészét minden bizonnyal befolyásolni fogja.

Jelenleg egy visszafogottabb termelés, illetve próbagyártások sora határozza meg az üzem életét, némi piaci eladással fűszerezve -emelte ki a település vezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 13. 17:08, kedd | Helyi

MINDEN KÉSZEN ÁLL AZ ÓVODÁK ÉS AZ ISKOLÁK NYITÁSÁRA

Minden készen áll az óvodák és az iskolák április 19-i újranyitására városunkban és térségünkben is.

2021. Április 13. 16:15, kedd | Helyi

A városban található játszóterek 2021. április 16-tól megnyitásra kerülnek

Kérjük, hogy a járványügyi szabályokat a játszóterek használata során is betartani szíveskedjenek!

2021. Április 13. 14:50, kedd | Helyi

Teljes útlezárás a 4-es főúton, Karcagnál

Két tehergépkocsi és egy személyautó érintett a balesetben, ami Karcag és Kisújszállás között történt. Egy személy könnyű sérülést szenvedett.

2021. Április 13. 13:31, kedd | Helyi

Tájékoztatás vádemelésről

A Karcagi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves karcagi férfi ellen garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt.