Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Június 04. 05:03, szombat | Helyi

ÚJABB ADOMÁNY ÉRKEZETT

ÚJABB ADOMÁNY ÉRKEZETT

Tisza-tavi Keresztény Polgári Kör újabb adományt hozott Karcagra, a Kátai Gábor Kórházba, melyről Fodor Gusztáv lekészt és Nagyné László Erzsébet főigazgatót kérdeztük.

- Szívünkben ott van a magunk szűkebb régiója is, Jász-Nagykun-Szolnok megye és a Kátai Gábor Kórház is - mondta Fodor Gusztáv, aki a megyei egészségügyi intézeteket is tudja támogatni komoly mennyiségű kötszerrel, és a napi munkához szükséges orvosi eszközökkel.

Május végén érkezik egy holland segélyszállítmány, ahol ismét gondol majd a karcagi szeretetkórházra.

Nagyné László Erzsébet főigazgató a kórház vezetése, dolgozói és betegei nevében köszönte meg az adományt, amely védőeszközöktől a napi szintű felhasználásra alkalmas tisztálkodó szerekig sok mindnet tartalmaz három értékes betegmegfigyelő monitorral.

- Fodor Gusztáv tiszteletes úr, szeretett kórháza vagyunk mi, szeretetkórháznak hívja intézményünket, az itt dolgozóknak a hivatástudata, hozzáállása és a szeretete az, amit ő és társai folyamatosan éreznek, és remélem betegeink többsége is ezt érzi - mondta a főigazgató, aki szólta az elmúlt két év járvány okozta nehézségeiről is.

Aki szeretné bármilyen módon támogatni a kórházat, az a Kátai Gábor Alapítványon keresztül és közvetlenül is megteheti. A főigazgató ezúton is köszönni mindazoknak, akik adományaikkal, támogatásaikkal hozzájárultak és hozzájárulnak az intézmény működéséhez, az itt dolgozók rekreációjához.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.