Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2019. Március 26. 08:34, kedd | Helyi

V. WOLF GYÖRGY EMLÉKVERSENY

V. WOLF GYÖRGY EMLÉKVERSENY

: A berekfürdői Bod László Művelődési Ház adott otthont a négynapos V. Wolf György Emlékversenynek. A sakkversenyen 140 nevező indult, hazaik és külföldiek egyaránt voltak közöttük.

Mint Egyed Zsolttól, a verseny szervezőjétől megtudtuk, a Karcagi SE Sakk Szakosztálya ezzel a versennyel a csapat egykori jeles sakkozójára, Wolf Györgyre, a karcagi Gábor Áron Gimnázium tanárára, a verseny alapítójára is emlékezik.

A verseny a 140 fős nevezéssel már kinőtte Berekfürdőt, a rekordszámú hazai versenyző mellett érkeznek Romániából, Szlovákiából, Ukrajnából és Franciaországból is sakkozók.


A versenyt meglátogatja Wolf László is, aki anyagilag is támogatja az édesapja emlékversenyét is. A tanár úr mindig nagyon lelkesen küzdött, harcolt a győzelemért. Ezt szeretnék a karcagiak is a mostani megmérettetésen.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 15. 17:48, szombat | Helyi

A Kossuth térről rajtolt el

A Kossuth térről rajtolt el szombat délelőtt a Tour de Hongrie 2019 mezőnye.

2019. Június 14. 19:54, péntek | Helyi

Családi délután a fürdőben

A Madarász Imre Egyesített Óvoda „Sportolj velünk!”- családi délutánra hívta az óvodásokat és szüleiket az Akácliget Fürdőbe.

2019. Június 14. 19:54, péntek | Helyi

Elkészült a gyümölcsfeldolgozó üzem

A kezdetek óta részt vesz Berekfürdő a Start-munkaprogramban héthektáros kertészettel.

2019. Június 14. 19:53, péntek | Helyi

Új parkolási rendszer

Az új Karcagi Rendőrkapitányság átadása után is kétirányú a forgalom a József Attila utcában. Lesz-e ebben változás? - kérdeztük Teleki Zoltán r. alezredes, kapitányságvezetőtől.