Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Március 04. 15:06, szombat | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

VADKAMERA LOPÁS

VADKAMERA LOPÁS

A jászladányi rendőrök a helyi polgárőrök segítségével megtalálták a jászboldogházi önkormányzat ellopott vadkameráját, a feltételezett elkövetőt beazonosították, és gyanúsítottként kihallgatták.

A Jászberényi Rendőrkapitányság Jászladányi Rendőrőrsre nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, aki 2023. február 24-én 11 óra és 12 óra közötti időben a jászboldogházi vasútállomás melletti szelektív hulladékgyűjtőnél lévő fára kihelyezett, és az önkormányzat tulajdonában lévő vadkamerát eltulajdonította.

A helyi rendőrök a polgárőrök segítségével széleskörű adatgyűjtést végeztek, és minden lehetséges szálat leellenőriztek. Ennek eredményeként a nyomozók látókörébe került egy 50 éves jánoshidai férfi, akit 2023. március 2-án lakásán elfogtak majd előállítottak a rendőrőrsre. A jogsértő önként átadta a vadkamerát a rendőröknek, majd gyanúsítotti kihallgatása során bevallotta tettét, és elmondta, hogy abban a tudatban volt, hogy álkamerát szerel le, de mikor tudatosult benne, hogy az eredeti és rögzítette arcát, inkább magához vette.

A vadkamera visszaadásakor Koczáné Dr. Fehérváry Mária polgármester asszony megköszönte a rendőrök és polgárőrök munkáját.

A Jászladányi Rendőrőrs lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:51, hétfő | Helyi

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrség napja alkalmából rendőrök és rendvédelmi igazgatási alkalmazottak vehettek át jutalmat.

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.