Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Augusztus 12. 18:55, hétfő | Helyi

Városismereti séta

Városismereti séta

Folytatódott a városismereti séta az unoka- szülő-nagyszülő program, melynek második állomásaként a Karcag rendőrkapitányság új épületét nézték meg a karcagi lakosok Pánti Ildikó önkormányzati képviselő szervezésében.

Mint Pánti Ildikó elmondta, ezek avárosismeretiséták azért is fontosak, mert itt élünk, itt megyünk el ezen régi épületek előtt és sokan még a nyugdíjasok közül sem látták belülről ezeket. Így a lakosok kérése volt az, hogy megismerkedhessenek a város legújabb épületével.
Az új rendőrségi épületet olyan sokan szerették volna megnézni, hogy csak három csoportban tudták őket fogadni. Az aulában Teleki Zoltán kapitány fogadta az érdeklődőket, majd Soós Imre gondnok mutatta be az épületet a tárgyalóteremtől a szembesítőn, konditermen át azt eligazító irodáig mindent megnézhettek a látogatók.
Mit Teleki Zoltántól megtudtuk, csoportos látogatásra van lehetőség, már az áprilisi átadás óta több iskolás csoport is megnézte a rendőrségi épületet. A kapitányi fogadó óráról is kérdezték a vendégek a kapitányság első emberét, aki legközelebb augusztus első hétfőjén várja az állampolgárokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.