Városlista
2019. augusztus 23, péntek - Bence

Hírek

2019. Augusztus 12. 18:55, hétfő | Helyi

Városismereti séta

Városismereti séta

Folytatódott a városismereti séta az unoka- szülő-nagyszülő program, melynek második állomásaként a Karcag rendőrkapitányság új épületét nézték meg a karcagi lakosok Pánti Ildikó önkormányzati képviselő szervezésében.

Mint Pánti Ildikó elmondta, ezek avárosismeretiséták azért is fontosak, mert itt élünk, itt megyünk el ezen régi épületek előtt és sokan még a nyugdíjasok közül sem látták belülről ezeket. Így a lakosok kérése volt az, hogy megismerkedhessenek a város legújabb épületével.
Az új rendőrségi épületet olyan sokan szerették volna megnézni, hogy csak három csoportban tudták őket fogadni. Az aulában Teleki Zoltán kapitány fogadta az érdeklődőket, majd Soós Imre gondnok mutatta be az épületet a tárgyalóteremtől a szembesítőn, konditermen át azt eligazító irodáig mindent megnézhettek a látogatók.
Mit Teleki Zoltántól megtudtuk, csoportos látogatásra van lehetőség, már az áprilisi átadás óta több iskolás csoport is megnézte a rendőrségi épületet. A kapitányi fogadó óráról is kérdezték a vendégek a kapitányság első emberét, aki legközelebb augusztus első hétfőjén várja az állampolgárokat.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 21. 20:24, szerda | Helyi

Horgászverseny

Negyvenketten - köztük öt hölgy- vett részt a karcagi Nagykun Horgász Egyesület Nagykunsági Kulturális Napokhoz kapcsolódóan megtartott vasárnapi nyílt felnőtt horgászversenyén a Téglagyári tónál.

2019. Augusztus 19. 16:10, hétfő | Helyi

Kiállítás a Nagykunsági Kulturális Napok keretében

A Déryné Kulturális Központban a Karcagi SZC Varró István Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma egykori diákjainak alkotásaiból nyílt kiállítás a Nagykunsági Kulturális Napok keretében.

2019. Augusztus 19. 09:03, hétfő | Helyi

Nagyné László Erzsébet tájékoztatója

Az utóbbi egy hónapban több alkalommal a médiában megjelent, személyemet – és mára már részben a Kátai Gábor Kórház dolgozóit is - negatívan érintő hírekkel összefüggésben az alábbi tájékoztatást adom:

2019. Augusztus 17. 21:25, szombat | Helyi

Ünnepi Önkormányzati Ülés

Minden évben hagyomány városunkban hogy Szent István napján az Ünnepi Önkormányzati Ülés keretében kitüntetéseket adnak át azoknak a személyeknek, akik a város, és a Nagykunság érdekében kiemelkedő tevékenységet végeztek.