Városlista
2019. december 15, vasárnap - Valér

Hírek

2019. Augusztus 12. 18:55, hétfő | Helyi

Városismereti séta

Városismereti séta

Folytatódott a városismereti séta az unoka- szülő-nagyszülő program, melynek második állomásaként a Karcag rendőrkapitányság új épületét nézték meg a karcagi lakosok Pánti Ildikó önkormányzati képviselő szervezésében.

Mint Pánti Ildikó elmondta, ezek avárosismeretiséták azért is fontosak, mert itt élünk, itt megyünk el ezen régi épületek előtt és sokan még a nyugdíjasok közül sem látták belülről ezeket. Így a lakosok kérése volt az, hogy megismerkedhessenek a város legújabb épületével.
Az új rendőrségi épületet olyan sokan szerették volna megnézni, hogy csak három csoportban tudták őket fogadni. Az aulában Teleki Zoltán kapitány fogadta az érdeklődőket, majd Soós Imre gondnok mutatta be az épületet a tárgyalóteremtől a szembesítőn, konditermen át azt eligazító irodáig mindent megnézhettek a látogatók.
Mit Teleki Zoltántól megtudtuk, csoportos látogatásra van lehetőség, már az áprilisi átadás óta több iskolás csoport is megnézte a rendőrségi épületet. A kapitányi fogadó óráról is kérdezték a vendégek a kapitányság első emberét, aki legközelebb augusztus első hétfőjén várja az állampolgárokat.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 14. 15:42, szombat | Helyi

ORVOSI ÜGYELET TÁMOGATÁSA

Az Emergency Service Kft. által ellátott központi orvosi ügyeleti ellátás kiegészítő finanszírozására, valamint az ellátási időszak meghosszabbítását támogatta a Képviselő testület

2019. December 14. 15:41, szombat | Helyi

GYERMEKEK ÉTKEZTETÉSE A TÉLI SZÜNETBEN

Karcag Városi Önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés ...

2019. December 13. 21:40, péntek | Helyi

Adventi fények

Már reggel az óvodások fenyőfa díszítésével kezdetét vette az Adventi fények - karácsonyváró rendezvény, melyet a Városháza előtti térre szervezett a Déryné Kulturális Központ .

2019. December 13. 19:44, péntek | Helyi

LONDONBAN JÁRTAK A GYÖRFFYSEK

A közelmúltban néhány napot Londonban töltött 16 nyolcadikos a Györffy István Katolikus Általános Iskolából.