Városlista
2019. december 5, csütörtök - Vilma

Hírek

2019. November 30. 17:11, szombat | Helyi

Varrósok szalagavatója

Varrósok szalagavatója

Pénteken tartotta szalagavató ünnepségét a Déryné Kulturális Központban a KSZC Varró István Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája 70 végzős diákja.

Pénteken tartotta szalagavató ünnepségét a Déryné Kulturális Központban a KSZC Varró István Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája 70 végzős diákja.

A végzősök hét szakmacsoportban tanulnak. Az iskolavezetés nevében Szabó István igazgató arra kérte a végzősöket, mutassanak példát az alsóbb éveseknek, szüleiknek, tanáraiknak.


- Hiszem, hogy közületek is sokan sikeres életút előtt álltok, s tudom, majdan rátok is büszkén emlékezünk, de tudjuk, hogy ahhoz, hogy ez az életút milyen lesz, ahhoz nem elég az iskola, ahhoz ti is kelletek. Remélem mindenki jól sáfárkodik majd saját adottságaival és képes lesz megtalálni lehetőségei és álmai közötti összhangot. Ezért mit is kívánhatnék mást, mint jó felkészülést és sikeres vizsgákat.

Tegyetek meg mindent, hogy szüleitek, tanáraitok is büszkék lehessenek rátok és És ne csak a vizsgákon, hanem az életben is - kívánta az intézményvezető, majd a szalagtűzés után szüleik és tanáraik előtt szalagavatói táncokat láthattunk a végzősöktől. A táncokat Vassné Szűcs Edit táncpedagógus tanította be.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 04. 19:46, szerda | Helyi

KÉSZÜL A BEJGLI

Keveset vagy egyáltalán nem sütnek bejglit idén a pékek. Az idei évben nagyon rossz volt ugyanis a diótermés, ezért drága. Szerencsére Karcagra jut a minőségi sütiből

2019. December 04. 19:45, szerda | Helyi

NÉZZÜK ÁT A LAKÁSBIZTOSÍTÁST

A karácsonyi ünnepkör közeledtével érdemes átnézni a lakásbiztosításunkat, hogyha bekövetkezik a baj, megfelelően legyenek az értékeink biztosítva.

2019. December 04. 19:43, szerda | Helyi

FELLÉPTEK AZ OVISOK

A Déryné Kulturális Központ színháztermében került megrendezésre 16.alkalommal a Madarász Imre Egyesített Óvoda Ovi-Gálája.

2019. December 03. 13:46, kedd | Helyi

Tepertő fesztivál

A bereki rendezvényen baráti társaságok, családok, önkormányzati intézmények képviselői, hagyományőrzők is főztek.