Városlista
2020. május 25, hétfő - Orbán

Hírek

2019. November 30. 17:11, szombat | Helyi

Varrósok szalagavatója

Varrósok szalagavatója

Pénteken tartotta szalagavató ünnepségét a Déryné Kulturális Központban a KSZC Varró István Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája 70 végzős diákja.

Pénteken tartotta szalagavató ünnepségét a Déryné Kulturális Központban a KSZC Varró István Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája 70 végzős diákja.

A végzősök hét szakmacsoportban tanulnak. Az iskolavezetés nevében Szabó István igazgató arra kérte a végzősöket, mutassanak példát az alsóbb éveseknek, szüleiknek, tanáraiknak.


- Hiszem, hogy közületek is sokan sikeres életút előtt álltok, s tudom, majdan rátok is büszkén emlékezünk, de tudjuk, hogy ahhoz, hogy ez az életút milyen lesz, ahhoz nem elég az iskola, ahhoz ti is kelletek. Remélem mindenki jól sáfárkodik majd saját adottságaival és képes lesz megtalálni lehetőségei és álmai közötti összhangot. Ezért mit is kívánhatnék mást, mint jó felkészülést és sikeres vizsgákat.

Tegyetek meg mindent, hogy szüleitek, tanáraitok is büszkék lehessenek rátok és És ne csak a vizsgákon, hanem az életben is - kívánta az intézményvezető, majd a szalagtűzés után szüleik és tanáraik előtt szalagavatói táncokat láthattunk a végzősöktől. A táncokat Vassné Szűcs Edit táncpedagógus tanította be.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 24. 10:17, vasárnap | Helyi

A szemétszedés az első állomása

A szombati napon Közösségünk tagjai szemétszedést szerveztek az északi temetőben.

2020. Május 24. 10:02, vasárnap | Helyi

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Az elmúlt napon a megye rendőrei kettő személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel já

2020. Május 22. 21:29, péntek | Helyi

A Karcag Tv vendége volt Ökrös Dávid

A Nexus Közösség létrejöttéről, a célkitűzésükről, a tagjairól, a céljaik megvalósításáról, a karitatív tevékenységükről és a jelenleg futó projektjeikről is beszélgettünk Ökrös Dáviddal, a közösség elnökével.

2020. Május 22. 21:24, péntek | Helyi

Csomagoló üzemrészt alakítottak ki a főzőkonyhában

Évtizedek óta részt vesz a közétkeztetésben Szatmári János mesterséf, az Euro Kft. tulajdonosa.