Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. November 30. 17:11, szombat | Helyi

Varrósok szalagavatója

Varrósok szalagavatója

Pénteken tartotta szalagavató ünnepségét a Déryné Kulturális Központban a KSZC Varró István Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája 70 végzős diákja.

Pénteken tartotta szalagavató ünnepségét a Déryné Kulturális Központban a KSZC Varró István Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája 70 végzős diákja.

A végzősök hét szakmacsoportban tanulnak. Az iskolavezetés nevében Szabó István igazgató arra kérte a végzősöket, mutassanak példát az alsóbb éveseknek, szüleiknek, tanáraiknak.


- Hiszem, hogy közületek is sokan sikeres életút előtt álltok, s tudom, majdan rátok is büszkén emlékezünk, de tudjuk, hogy ahhoz, hogy ez az életút milyen lesz, ahhoz nem elég az iskola, ahhoz ti is kelletek. Remélem mindenki jól sáfárkodik majd saját adottságaival és képes lesz megtalálni lehetőségei és álmai közötti összhangot. Ezért mit is kívánhatnék mást, mint jó felkészülést és sikeres vizsgákat.

Tegyetek meg mindent, hogy szüleitek, tanáraitok is büszkék lehessenek rátok és És ne csak a vizsgákon, hanem az életben is - kívánta az intézményvezető, majd a szalagtűzés után szüleik és tanáraik előtt szalagavatói táncokat láthattunk a végzősöktől. A táncokat Vassné Szűcs Edit táncpedagógus tanította be.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.

2024. Április 19. 10:44, péntek | Helyi

A TŰZ MARTALÉKÁVÁ VÁLT AZ EGYEKI HÁZ

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy hatvan négyzetméter alapterületű melléképület tetőtere Egyeken a Táncsics Mihály utcában.

2024. Április 19. 08:09, péntek | Helyi

Lakatlan ház födémszerkezete izzott Öcsödön

Beizzott egy száz négyzetméteres, lakatlan családi ház födémszerkezete mintegy ötven négyzetméteren csütörtök éjszaka Öcsödön, a Bercsényi Miklós soron.

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.