Városlista
2021. április 13, kedd - Ida

Hírek

2021. Március 18. 13:38, csütörtök | Helyi

Védőfelszerelés- adomány a karcagi kórháznak

Védőfelszerelés- adomány a karcagi kórháznak

A Tisza-tavi Keresztény Polgári Kör közbenjárásával mintegy másfél millió forintnyi egészségügyi felszerelést kapott a karcagi kórház, ezzel is segítve a koronavírus- járvány elleni védekezést.

A Tisza-tavi Keresztény Polgári Kör közbenjárásával mintegy másfél millió forintnyi egészségügyi felszerelést kapott a karcagi kórház, ezzel is segítve a koronavírus- járvány elleni védekezést. Az adomány Hollandia legnagyobb kórházából érkezett, tartalma pedig orvosi köpeny, műtősruházat, téli kabát.


F. KOVÁCS SÁNDOR, országgyűlési képviselő, Fidesz- KDNP: Igazából bajban ismerszik meg a jó barát és ha a bajban a segítség gyorsan jön, akkor mindenképpen jó, hogy jön. Én azt gondolom, hogy a civil szervezetek, magánszemélyek, egyesületek nagyon sokat segítenek a magyar egészségügyben, a járvány elleni védekezésben. És nagyon örülök annak, hogy ez már nem az első ilyen alkalom, hogy ezt a Tiszamenti Keresztény Polgári Egyesület támogatja a karcagi kórházat, támogatja az egészségügyi intézményeket.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 13. 17:08, kedd | Helyi

MINDEN KÉSZEN ÁLL AZ ÓVODÁK ÉS AZ ISKOLÁK NYITÁSÁRA

Minden készen áll az óvodák és az iskolák április 19-i újranyitására városunkban és térségünkben is.

2021. Április 13. 16:15, kedd | Helyi

A városban található játszóterek 2021. április 16-tól megnyitásra kerülnek

Kérjük, hogy a járványügyi szabályokat a játszóterek használata során is betartani szíveskedjenek!

2021. Április 13. 14:50, kedd | Helyi

Teljes útlezárás a 4-es főúton, Karcagnál

Két tehergépkocsi és egy személyautó érintett a balesetben, ami Karcag és Kisújszállás között történt. Egy személy könnyű sérülést szenvedett.

2021. Április 13. 13:31, kedd | Helyi

Tájékoztatás vádemelésről

A Karcagi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves karcagi férfi ellen garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt.