Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Március 18. 13:38, csütörtök | Helyi

Védőfelszerelés- adomány a karcagi kórháznak

Védőfelszerelés- adomány a karcagi kórháznak

A Tisza-tavi Keresztény Polgári Kör közbenjárásával mintegy másfél millió forintnyi egészségügyi felszerelést kapott a karcagi kórház, ezzel is segítve a koronavírus- járvány elleni védekezést.

A Tisza-tavi Keresztény Polgári Kör közbenjárásával mintegy másfél millió forintnyi egészségügyi felszerelést kapott a karcagi kórház, ezzel is segítve a koronavírus- járvány elleni védekezést. Az adomány Hollandia legnagyobb kórházából érkezett, tartalma pedig orvosi köpeny, műtősruházat, téli kabát.


F. KOVÁCS SÁNDOR, országgyűlési képviselő, Fidesz- KDNP: Igazából bajban ismerszik meg a jó barát és ha a bajban a segítség gyorsan jön, akkor mindenképpen jó, hogy jön. Én azt gondolom, hogy a civil szervezetek, magánszemélyek, egyesületek nagyon sokat segítenek a magyar egészségügyben, a járvány elleni védekezésben. És nagyon örülök annak, hogy ez már nem az első ilyen alkalom, hogy ezt a Tiszamenti Keresztény Polgári Egyesület támogatja a karcagi kórházat, támogatja az egészségügyi intézményeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.

2024. Április 23. 12:38, kedd | Helyi

VÍZVISSZATARTÁSSAL KÉSZÜLNEK AZ ASZÁLYRA

A KÖTIVIZIG működési területén a medrekben, tározókban, holtágakban, halastavakban visszatartott, illetve tározott vízkészlet meghaladja a 298 millió köbmétert.

2024. Április 23. 11:30, kedd | Helyi

ELKAPTÁK A TISZABURAI DÍLERT

Egy 47 éves férfi helyi lakosoknak árulta a kábítószert. A rendőrök őrizetbe vették, a bíróság elrendelte a letartóztatását.