Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Május 03. 16:06, hétfő | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem

Viharkár és közlekedési baleset adott több munkát

Viharkár és közlekedési baleset adott több munkát

Három kisebb tűzeset és egy közlekedési baleset történt az elmúlt három nap során.

Az elmúlt három napban kisebb kiterjedésű tüzekhez kaptak több riasztást a megyei tűzoltók, ám ezek nem igényeltek jelentősebb beavatkozást. Vasárnap egy közlekedési balesethez, illetve az erős szél miatt másik három helyszínre kellett vonulni.

Lesodródott az útról, majd fának ütközött egy rakomány nélküli nyerges vontató vasárnap délután Túrkevén, a Kisújszállási utcában. A települési önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműszerelvényt, majd a mezőtúri hivatásos egységgel közösen, motoros láncfűrésszel eltávolították a kamion alá szorult fákat. A járművet egy erőgép vontatta ki az árokból. A kamion sofőrjéhez mentők érkeztek.

A vasárnapi erős szél kisebb károkat okozott megyénkben, háromszor volt szükség emiatt a tűzoltókra. Tiszaföldváron és egy Öcsöd melletti tanyánál egy faág szakadt villanyvezetékre, Tószegen pedig egy kettéhasadt cseresznyefa dőlt járdára. Tiszaföldváron egy időre az áramszolgáltatás is szünetelt.

Címkék: baleset, tűz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 11:30, kedd | Helyi

ELKAPTÁK A TISZABURAI DÍLERT

Egy 47 éves férfi helyi lakosoknak árulta a kábítószert. A rendőrök őrizetbe vették, a bíróság elrendelte a letartóztatását.

2024. Április 23. 09:33, kedd | Helyi

ITTASAN KERÉKPÁROZOTT, TÖBBSZÖRÖS CSONTTÖRÉS LETT A VÉGE

A Szolnoki Járási Ügyészség súlyos testi sértést okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt emelt vádat azzal a 28 éves törökszentmiklósi férfival szemben, aki ittasan, élettársát a csomagtartóra ültetve kö

2024. Április 22. 16:09, hétfő | Helyi

KIHASZNÁLTA JÓHISZEMŰSÉGÉT

Egy 27 éves tiszapüspöki nő több alkalommal kért pár ezer forintot az idős helybélitől. Az utolsó alkalom azonban nem várt fordulatot vett, és rablás lett a vége.

2024. Április 22. 12:29, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai: