Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2023. Szeptember 01. 05:01, péntek | Helyi

VÍZBEFULLADT AZ ÉPÍTKEZÉSEN

VÍZBEFULLADT AZ ÉPÍTKEZÉSEN

Szirénák hangja zavarta meg a csendet Tiszaörvényen, miután egy középkorú férfi egy úszóház építkezésén belezuhant és eltűnt a folyóban.

A helyszínre kiérkező szervek azonnal az elmerült férfi keresésébe kezdtek.Felkavaró tudósítás következik.

A keresésben részt vettek:
-Hajdú Mentőcsoport
-Életjel Szolnok
-Legott Mentőcsoport
-Agria Eger
és a
-Spider Mentőcsoport.

A megfeszített tempójú kutatás során a mentőcsapathoz tartozó King nevű kutya, egy a folyóba bedőlt fa alatt a keresés megkezdésének napján jelezte a testet. Mint megtudtuk, akkor műszerrel ezt nem sikerült pontosítani a gallyak végett. Aznap a búvár kutatást is fel kellett függeszteni, a vízben lévő uszadékok miatt.

Másnap, az összeállított kereső csapat, műszaki mentő eszközökkel kiegészülve, folytatta a keresést. Majd a keresésben részt vevő 3 kutya újból megerősítette a test helyét.

A kereső csapat a jelzés helyén a fát a folyóból kiemelve az elmerült férfi holttestére talált.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 15:00, szombat | Helyi

IDÉN IS MEGRENDEZTÉK A SZAK-MA BÁLT

Idén is megrendezésre került a Szak-ma Bál Karcagon. A jótékonysági bálnak a Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtár adott helyet.

2024. Május 11. 08:36, szombat | Helyi

Megemlékezés A Városháza dísztermében

A Karcagi Városháza dísztermében dr. Pintér Zoltán Árpád önkormányzati képviselő , a Kováts Mihály Baráti Társaság Egyesület elnöke méltatta Fabriczy Kováts Mihályt

2024. Május 11. 07:00, szombat | Helyi

BEMUTATTÁK A KARCAG CYCLING TEAM-ET

Új szakosztállyal ismerkedhettek meg a karcagiak, de a hazai és a nemzetközi kerékpár-sport is. Hivatalosan is bemutatták a Karcag Cycling Team-et, amelynek első komoly megmérettetése az országúti magyar bajnokság.

2024. Május 10. 17:04, péntek | Helyi

Kováts 300

Magyarországon- szülővárosát leszámítva- alig ismerik a nevét, miközben az amerikai hadsereg a könnyűlovasság megteremtőjét megillető tisztelettel őrzi emlékét.