Városlista
2019. december 5, csütörtök - Vilma

Hírek

2019. December 01. 09:05, vasárnap | Helyi

X. Extractum Pharma Kárpát Kupa

X. Extractum Pharma Kárpát Kupa

A hétvégén Karcag ad otthont a X. Extractum Pharma Kárpát Kupa nemzetközi ifjúsági férfi labdarúgó tornának.

A hétvégén Karcag ad otthont a X. Extractum Pharma Kárpát Kupa nemzetközi ifjúsági férfi labdarúgó tornának.


- Nagy értéknek tartom, hogy a Trianon által elszakított országrészekből érkező csapatok is részt vesznek a megmérettetésen, és így egymás megismertetése, közösségeink összefogása előtt is új lehetőségek nyílnak - mondta köszöntőjében a torna fővédnöke, dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő, aki szerint nagy megtiszteltetés, hogy Karcag adhat otthont ennek a rangos megmérettetésnek.
F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő szintén azt hangsúlyozta, hogy a nemzetközi esemény jóvoltából néhány napra megtelik a város az utánpótlás labdarúgás rajongóival, a sportág neves hazai művelőivel, s ezen a kupán csak magyar csapatok játszanak, legyenek határon innen és túl - jelentette ki a képviselő. Dobos László polgármester a torna szervezőinek megköszönte, hogy immár tíz év alatt második alkalommal hozták Karcagra ezt a rangos versenyt, s házigazdaként sikeres szerpelést kívánt a vendégeknek és a hazai csapatnak is.

A két nap alatt Karcag, Magyarkanizsa (Vajdaság), SUSI Sárospatak, Sepsiszentgyörgy (Erdély), Székelyudvarhely (Erdély), Beregszász (Kárpátalja), Csepeli Utánpótlás Sportegyesület, Szilády RFC Kiskunhalas csapatai versengenek az első helyért.
A megnyitó után a Déryné Kulturális Központ Pántlika néptáncosai adtak műsort, majd kezdetét vette a kispályás labdarúgó torna.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 04. 19:46, szerda | Helyi

KÉSZÜL A BEJGLI

Keveset vagy egyáltalán nem sütnek bejglit idén a pékek. Az idei évben nagyon rossz volt ugyanis a diótermés, ezért drága. Szerencsére Karcagra jut a minőségi sütiből

2019. December 04. 19:45, szerda | Helyi

NÉZZÜK ÁT A LAKÁSBIZTOSÍTÁST

A karácsonyi ünnepkör közeledtével érdemes átnézni a lakásbiztosításunkat, hogyha bekövetkezik a baj, megfelelően legyenek az értékeink biztosítva.

2019. December 04. 19:43, szerda | Helyi

FELLÉPTEK AZ OVISOK

A Déryné Kulturális Központ színháztermében került megrendezésre 16.alkalommal a Madarász Imre Egyesített Óvoda Ovi-Gálája.

2019. December 03. 13:46, kedd | Helyi

Tepertő fesztivál

A bereki rendezvényen baráti társaságok, családok, önkormányzati intézmények képviselői, hagyományőrzők is főztek.