Városlista
2020. május 25, hétfő - Orbán

Hírek

2019. December 01. 09:05, vasárnap | Helyi

X. Extractum Pharma Kárpát Kupa

X. Extractum Pharma Kárpát Kupa

A hétvégén Karcag ad otthont a X. Extractum Pharma Kárpát Kupa nemzetközi ifjúsági férfi labdarúgó tornának.

A hétvégén Karcag ad otthont a X. Extractum Pharma Kárpát Kupa nemzetközi ifjúsági férfi labdarúgó tornának.


- Nagy értéknek tartom, hogy a Trianon által elszakított országrészekből érkező csapatok is részt vesznek a megmérettetésen, és így egymás megismertetése, közösségeink összefogása előtt is új lehetőségek nyílnak - mondta köszöntőjében a torna fővédnöke, dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő, aki szerint nagy megtiszteltetés, hogy Karcag adhat otthont ennek a rangos megmérettetésnek.
F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő szintén azt hangsúlyozta, hogy a nemzetközi esemény jóvoltából néhány napra megtelik a város az utánpótlás labdarúgás rajongóival, a sportág neves hazai művelőivel, s ezen a kupán csak magyar csapatok játszanak, legyenek határon innen és túl - jelentette ki a képviselő. Dobos László polgármester a torna szervezőinek megköszönte, hogy immár tíz év alatt második alkalommal hozták Karcagra ezt a rangos versenyt, s házigazdaként sikeres szerpelést kívánt a vendégeknek és a hazai csapatnak is.

A két nap alatt Karcag, Magyarkanizsa (Vajdaság), SUSI Sárospatak, Sepsiszentgyörgy (Erdély), Székelyudvarhely (Erdély), Beregszász (Kárpátalja), Csepeli Utánpótlás Sportegyesület, Szilády RFC Kiskunhalas csapatai versengenek az első helyért.
A megnyitó után a Déryné Kulturális Központ Pántlika néptáncosai adtak műsort, majd kezdetét vette a kispályás labdarúgó torna.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 24. 10:17, vasárnap | Helyi

A szemétszedés az első állomása

A szombati napon Közösségünk tagjai szemétszedést szerveztek az északi temetőben.

2020. Május 24. 10:02, vasárnap | Helyi

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Az elmúlt napon a megye rendőrei kettő személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel já

2020. Május 22. 21:29, péntek | Helyi

A Karcag Tv vendége volt Ökrös Dávid

A Nexus Közösség létrejöttéről, a célkitűzésükről, a tagjairól, a céljaik megvalósításáról, a karitatív tevékenységükről és a jelenleg futó projektjeikről is beszélgettünk Ökrös Dáviddal, a közösség elnökével.

2020. Május 22. 21:24, péntek | Helyi

Csomagoló üzemrészt alakítottak ki a főzőkonyhában

Évtizedek óta részt vesz a közétkeztetésben Szatmári János mesterséf, az Euro Kft. tulajdonosa.