Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Január 21. 05:00, szombat | Helyi

ZÖLDSÉGADOMÁNYT KAPOTT A KÓRHÁZ

ZÖLDSÉGADOMÁNYT KAPOTT A KÓRHÁZ

Mintegy négyszáz kilogrammnyi fagyasztott zöldség-és gyümölcs csomagot kapott a Kátai Gábor Kórház, melyet az AgroSprint Zrt. tulajdonosa Fülöp Gáborné adományozott a Kátai Gábor Kórház részére.

Nagyné László Erzsébet a Kátai Gábor Kórház főigazgatója elmondta, hogy a karácsony közeledtével több helyről kapnak felajánlásokat.

-Kimondottan örülünk az AgroSprint Zrt. adományának, amely mintegy négyszáz kiló fagyasztott zöldség-és gyümölcs. Ebből természetesen a kórházban ellátott összes betegünk részesül. Nagyon szépen köszönjük a cég vezetőségének, hogy ezt a jelentős mennyiségű adományt eljuttatta a részünkre, ezzel is hozzájárulva a kórház betegellátási színvonalának emeléséhez-mutatott rá a főigazgató.

Fülöp Gáborné az AgroSprint Zrt. ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy számukra fontos, hogy a gazdasági működés-és a világ nehézségei mellett kivegyék a részüket a társadalmi felelőségvállalásból is.

-Ezeket az okokat is figyelembe véve került sor a kórház vezetőségével arra a kapcsolatfelvételre, amelyet követően most itt állhatunk és átadhatjuk számukra a többszáz kilós fagyasztott termékeket.

A cég kiemelten fontosnak tartja, hogy ahol tud, ott segítsen, hiszen számos intézményt, óvodát és iskolát is támogatnak.

-Igyekszünk ilyen és ehhez hasonló jócselekedetekkel örömet okozni, mert hisszük és valljuk, hogy jónak lenni jó-zárta szavait az ügyvezető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:51, hétfő | Helyi

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrség napja alkalmából rendőrök és rendvédelmi igazgatási alkalmazottak vehettek át jutalmat.

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.