Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2022. Január 02. 16:15, vasárnap | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

BŰNCSELEKMÉNNYEL KEZDTE AZ ÚJESZTENDŐT

BŰNCSELEKMÉNNYEL KEZDTE AZ ÚJESZTENDŐT

A megalapozott gyanú szerint, a férfi a falubelijét lopta meg Kőteleken. A szolnoki rendőrök a bejelentés napján elfogták a jogsértőt.

Egy kőteleki lakos hívta a Szolnoki Rendőrkapitányságot és elpanaszolta, hogy ismeretlen személy 2022. január 1-jén a hajnali órákban bement a nyaralójába, ahonnan eltulajdonított egy fűkaszát és 1 üveg fügepálinkát.

A sértett bejelentését követően a rendőrök helyszíni szemlét tartottak, adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki. Az egyenruhások rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A jogsértőt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, aki beismerő vallomást tett. Kérdésre, hogy mi lett a lopott tárgyak sorsa, a férfi azt válaszolta, hogy a fűkaszát eldobta, mert rájött, hogy arra nincs szüksége, míg a pálinkát hazafelé menet megitta.

A nyomozók az üres pálinkásüveget lefoglalták a terhelt otthonában tartott kutatás során, a fűkaszát pedig keresik.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást.


Címkék: #karcag tv, kőtelek, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

Idén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett.

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.