Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Június 03. 05:00, szombat | Helyi

E-ROLLEREKET LOPOTT

E-ROLLEREKET LOPOTT

A szolnoki rendőrök arra gondoltak, hogy csak kötelező tartozékok vannak a megállított jármű csomagterében, azonban abban több darab lopott e-rollert találtak.

Egy „hétköznapi” közúti ellenőrzésnek indult az igazoltatás, végül egy közel 10 millió forintos lopás felderítése lett a vége az intézkedésnek.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/mit-rejt-a-csomagtarto

A szolnoki rendőrkapitányság munkatársai Újszász belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit, valamint annak szolnoki sofőrjét és újszászi utasát. A jármű csomagterének átvizsgálása során a rendőrök 6 szétszerelt állapotú LIME e-rollert találtak. A két férfi már a helyszínen elmondta a rendőröknek, hogy a rollerokat Szolnokon lopták, ezért őket előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra.

Itt már bekapcsolódtak az ügy felgöngyölítésébe a nyomozók is. Kiderült, hogy a két gyanúsítottnak további három társa is volt, akiket szintén előállítottak a rendőrkapitányságra. Az eddigi adatok alapján megállapítást nyert, hogy a két 19 éves, 20, 21 és 23 éves terheltek az elmúlt egy év során legalább 56 darab LIME e-rollert tulajdonítottak el Szolnok város különböző helyeiről, ezzel közel 10 millió forintos kárt okozva a sértett cégnek.

A gyanúsítottak lakcímén kutatást tartottak a rendőrök, melynek során több tucat rollert és azokhoz tartozó alkatrészeket foglaltak le.
A lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatott férfiak közül hármat őrizetbe vettek a rendőrök.

Címkék: #karcag tv, E-roller, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.