Városlista
2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2023. December 03. 05:00, vasárnap | Helyi

EGY HÓNAP ALATT 10 BICIKLIT LOPOTT

EGY HÓNAP ALATT 10 BICIKLIT LOPOTT

A rendőrök a jászladányi polgárőrök közreműködésével fogták el azt a jászkiséri férfit, aki az elmúlt hónapban 10 biciklit lopott el.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/orizetben-kerekparlopasokert

A jászladányi polgárőrök tettek bejelentést a rendőrségen, hogy egy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit tartanak vissza. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és ott megállapították, hogy a jászkiséri lakos egy olyan kerékpárral közlekedett, amit az intézkedést megelőzően vitt el a piactér biciklitárolójából. A lopást a sértett korábban bejelentette, és elmondta, hogy a biciklit lezárva hagyta a tárolóban, de mire este érte ment, az már a lakattal együtt eltűnt.

A 18 éves férfit előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók megállapították, hogy az elmúlt egy hónapban további kilenc kerékpárt lopott el. Négyet Jászapátiról, hármat Jászkisérről, míg kettőt Jászladányról. Emellett még októberben két alkalommal bement egy jászkiséri házba, ahonnan összesen 44000 forint értékben vitt el tisztálkodószereket, dohányárut, élelmiszert, hangfalat és egy iskolatáskát.

A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. A Jászberényi Rendőrkapitányság négyrendbeli lopás bűntett, valamint hétrendbeli lopás vétség miatt folytat eljárást.

A rendőrök az éjszaka folyamán ellopott kerékpárt lefoglalták, és pár órával a bejelentést követően visszaadták a sértettnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 22. 10:43, csütörtök | Helyi

ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉS A GYÖRFFYBEN

Az elmúlt félévben jelentős energetikai fejlesztések valósultak meg a Györffy István Katolikus Általános Iskola és Szent Erzsébet Óvoda József Attila utcai épületében.

2024. Február 22. 10:24, csütörtök | Helyi

JOGERŐSEN BEFEJEZŐDÖTT A KUNHEGYESI BÁNTALMAZÁSI ÜGY

A Szolnoki Törvényszéken jogerősen befejeződött annak a 35 éves büntetlen előéletű férfinak a büntetőügye,

2024. Február 22. 09:34, csütörtök | Helyi

AZ ELSŐ NAPSUGARAK SOKAKAT KICSALOGATOTTAK A SZABADBA

Ugyan nem volt az a tipikus kellemes tavaszias időjárás a Tisza-tónál, de az idei első napsugarak sokakat kicsalogattak a szabadba. A bátrabbak az erős szél ellenére is biciklire pattantak.

2024. Február 21. 16:59, szerda | Helyi

Nem volt „ingyen” a vendéglátás

A Tiszafüredi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat egy 26 éves tiszaburai nővel szemben, aki a saját vendégét lopta meg.