Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. December 03. 05:00, vasárnap | Helyi

EGY HÓNAP ALATT 10 BICIKLIT LOPOTT

EGY HÓNAP ALATT 10 BICIKLIT LOPOTT

A rendőrök a jászladányi polgárőrök közreműködésével fogták el azt a jászkiséri férfit, aki az elmúlt hónapban 10 biciklit lopott el.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/orizetben-kerekparlopasokert

A jászladányi polgárőrök tettek bejelentést a rendőrségen, hogy egy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit tartanak vissza. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és ott megállapították, hogy a jászkiséri lakos egy olyan kerékpárral közlekedett, amit az intézkedést megelőzően vitt el a piactér biciklitárolójából. A lopást a sértett korábban bejelentette, és elmondta, hogy a biciklit lezárva hagyta a tárolóban, de mire este érte ment, az már a lakattal együtt eltűnt.

A 18 éves férfit előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók megállapították, hogy az elmúlt egy hónapban további kilenc kerékpárt lopott el. Négyet Jászapátiról, hármat Jászkisérről, míg kettőt Jászladányról. Emellett még októberben két alkalommal bement egy jászkiséri házba, ahonnan összesen 44000 forint értékben vitt el tisztálkodószereket, dohányárut, élelmiszert, hangfalat és egy iskolatáskát.

A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. A Jászberényi Rendőrkapitányság négyrendbeli lopás bűntett, valamint hétrendbeli lopás vétség miatt folytat eljárást.

A rendőrök az éjszaka folyamán ellopott kerékpárt lefoglalták, és pár órával a bejelentést követően visszaadták a sértettnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.