Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2022. Január 12. 13:41, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt 24 órában történt.

A megye rendőrei az elmúlt napon két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Jászberény belterületén 2022. január 11-én 13 óra 15 perc körül, amikor a rendőrjárőrök ellenőrizték. A jármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök a jogsértőt további mintavétel céljából előállították, vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

Segédmotoros kerékpárral közlekedett az a helyi lakos férfi, akit nem sokkal később - 2022. január 11-én 15 órakor - szintén Jászberény belterületén vont ellenőrzés alá a rendőrjárőr. A férfival szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért a jogsértőt előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra további mintavétel céljából, vezetői engedélyét elvették.

Az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt jelent! A felelőtlen közlekedéssel nem csak saját, hanem mások életét, testi épségét is veszélyeztetik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai folyamatosan kiemelt figyelmet fordítanak az ittasan vezetők kiszűrésére.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Helyi

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 08. 11:42, hétfő | Helyi

Garázs gyulladt ki Karcagon

Berendezési tárgyak gyulladtak ki egy romos garázsban szombaton Karcagon, a Rába utcában.

2022. Augusztus 08. 11:34, hétfő | Helyi

Nagy területen égett az aljnövényzet Újszásznál

A tűzoltók több mint egy napon át küzdöttek a lángokkal.

2022. Augusztus 07. 08:44, vasárnap | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből