Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2022. Január 12. 13:41, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt 24 órában történt.

A megye rendőrei az elmúlt napon két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Jászberény belterületén 2022. január 11-én 13 óra 15 perc körül, amikor a rendőrjárőrök ellenőrizték. A jármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök a jogsértőt további mintavétel céljából előállították, vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

Segédmotoros kerékpárral közlekedett az a helyi lakos férfi, akit nem sokkal később - 2022. január 11-én 15 órakor - szintén Jászberény belterületén vont ellenőrzés alá a rendőrjárőr. A férfival szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért a jogsértőt előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra további mintavétel céljából, vezetői engedélyét elvették.

Az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt jelent! A felelőtlen közlekedéssel nem csak saját, hanem mások életét, testi épségét is veszélyeztetik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai folyamatosan kiemelt figyelmet fordítanak az ittasan vezetők kiszűrésére.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 23. 11:27, vasárnap | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Három baleset, négy ittas vezetés és egy elfogás az elmúlt napon.

2022. Január 23. 06:45, vasárnap | Helyi

SÚLYOSBÍTÁST KÉRT AZ ÜGYÉSZ A KUN-MEDIÁTOR ÜGYBEN

A főügyészség fellebbezése az u.n. Kun-Mediátor ügyben az ítélet súlyosítását, a kiszabott szabadságvesztés tartamának lényeges felemelését indítványozta

2022. Január 22. 14:45, szombat | Helyi

Letartóztatásban a kenderesi férfi, aki a saját otthonában árulta a "herbált"

A Karcagi Járási Ügyészség új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt indítványozta egy 31 éves kenderesi férfinek a letartóztatását.

2022. Január 22. 08:36, szombat | Helyi

RENDŐRKÉZEN A ZSAROLÓ

A kunszentmártoni rendőrök a Tisza MEKTO egységének közreműködésével egy áruház parkolójában, a zsarolt pénz átadásakor fogtak el egy 45 éves férfit. A jogsértőt a nyomozók őrizetbe vették.