Városlista
2024. március 5, kedd - Adorján

Hírek

2022. Január 12. 13:41, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt 24 órában történt.

A megye rendőrei az elmúlt napon két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Jászberény belterületén 2022. január 11-én 13 óra 15 perc körül, amikor a rendőrjárőrök ellenőrizték. A jármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök a jogsértőt további mintavétel céljából előállították, vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

Segédmotoros kerékpárral közlekedett az a helyi lakos férfi, akit nem sokkal később - 2022. január 11-én 15 órakor - szintén Jászberény belterületén vont ellenőrzés alá a rendőrjárőr. A férfival szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért a jogsértőt előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra további mintavétel céljából, vezetői engedélyét elvették.

Az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt jelent! A felelőtlen közlekedéssel nem csak saját, hanem mások életét, testi épségét is veszélyeztetik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai folyamatosan kiemelt figyelmet fordítanak az ittasan vezetők kiszűrésére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 04. 12:45, hétfő | Helyi

Zselés lövedékkel lőtte hátba a postást

Reméljük, egy életre tanult az esetből az a fiatal, aki meggondolatlanul lövöldözött Szolnokon.

2024. Március 04. 10:20, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Március 03. 14:00, vasárnap | Helyi

MEGÉRKEZETT KARCAGRA AZ ELSŐ GÓLYAPÁR

A karcagiak nagy örömére megérkezett városunkba az első gólyapár. A madarak a hosszú út után még pihenik a fáradalmakat.

2024. Március 03. 08:00, vasárnap | Helyi

BEMUTATÓASZTALRÓL VÁGTA LE A MOBILTELEFONT

Egy szolnoki üzlet bemutatóasztaláról vitte el a drága mobilt, de az elkövető nem sokáig örülhetett zsákmányának, hiszen a rendőrök rövid időn belül elfogták.