Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Március 31. 08:25, péntek | Helyi

Mintegy száz termék 70 százalékánál minőségi eltérés volt

Mintegy száz termék 70 százalékánál minőségi eltérés volt

jogos vásárlói igény és állami elvárás, hogy egy adott termék, márka azonos minőségben álljon rendelkezésre....

Kettős mérce működik az európai élelmiszerpiacon, és ezt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) most lezárult átfogó hatósági élelmiszer-minőségi vizsgálata is megerősítette.

A szakemberek által megvizsgált mintegy száz termék 70 százalékánál minőségi eltérés volt tapasztalható a Nyugat-Európában és a Magyarországon forgalmazott termékek között a magyar fogyasztók kárára.

Elfogadhatatlan, hogy a magyar és a közép-kelet-európai vásárlók egyfajta élelmiszer-diszkrimináció áldozatai legyenek. Közösségi szintű szabályozást sürgetünk, mert jogos vásárlói igény és állami elvárás, hogy egy adott termék, márka azonos minőségben álljon rendelkezésre Európa e térségében is. írta Dr. Fazekas Sándor facebook oldalán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.