Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. December 21. 19:10, hétfő | Helyi

Újabb adomány érkezett a kórházba

Újabb adomány érkezett a kórházba

Molnár Péter, a Tisza-tavi Kerékpáros Centrum üzemeltetését ellátó cég vezetője, F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő és Hubai Imre, a Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács és a megyei közgyűlés elnöke

a karcagi Kátai Gábor Kórházba hozott adományokat a kórházi szakemberek részére.

Molnár Péter elmondta, a csomagban Pölöskei szörpöt, müzli szeletet és Tisza-tavi élmény kerékpározásra jogosító jegyeket hozott a dolgozóknak a kitartó és lelkiismeretes munkájukért.
- Azért tartottuk fontosnak, hogy ilyen adományt hozzunk az első vonalban dolgozóknak, mert nekik nagy szükségük van a kikapcsolódásra. Az egészségügyi dolgozókra hetek óta nagy teher hárul, így szerettünk volna egy kis mosolyt csalni adományunkkal az arcukra, s azt, ha vége lesz ennek a járványnak, jöjjenek el kerékpározni családjukkal kikapcsolódni a Tisza-tóra. Erre szólnak az élményjegyek - mondta a cégvezető.
- A kórházi dolgozók szabadidős kikapcsolódására gondoltunk a mai napon - kezdte az adomány átadásakor Hubai Imre. - Nagyon fontos az ő egészség- és energiaszintjük visszatöltése ebben a rendkívüli helyzetben, ez segíti a mai támogatói adomány. A megyei önkormányzat mesekönyvével pedig azoknak a gyermekeknek kedveskedünk, akik bent töltik a karácsonyt, vagy akiknek szülei az advent időszakában is 0-24 órában a kórházban dolgoznak. Ezen gyermekek kikapcsolódásra, meghittségre számíthatnak a mesekönyvvel, amit jó szívvel adtam át főigazgató asszonynak - fogalmazott az elnök. Az adományokat Nagyné László Erzsébet főigazgató megköszönte a dolgozók és a kisbetegek nevében, s ígérte, hamarosan el is juttatják hozzájuk azokat.

Címkék: adomány, kórház

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.