Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2023. Április 04. 15:56, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

ÜNNEPÉLYES PARANCSKIHIRDETÉS

ÜNNEPÉLYES PARANCSKIHIRDETÉS

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság újonnan kinevezett gazdasági rendőrfőkapitány-helyettese Dr. Nagy Gábor rendőr ezredes.

Dr. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány 2023. április 1-jei hatállyal kinevezte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság gazdasági rendőrfőkapitány-helyettesi beosztásába Dr. Nagy Gábor rendőr ezredest.

Kovács István rendőr vezérőrnagy, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes a 2023. április 4-i ünnepélyes állománygyűlésen adta át a kinevezésről szóló parancsot a gazdasági vármegyei rendőrfőkapitány-helyettesnek.

Dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője a rendőr-főkapitányság gazdasági rendőrfőkapitány-helyettesi beosztásában végzett kiemelkedő szakmai munkavégzésének elismeréséül emlékplakettet adományozott Dr. Dorkó Zsolt rendőr ezredes úrnak, amit Ezredes Úr az ünnepélyes állománygyűlésen vett át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 08:00, vasárnap | Helyi

BOROTVAPENGÉVEL FENYEGETŐZÖTT

A Szolnoki Járási Ügyészség rablás büntette miatt indítványozta egy 39 éves szolnoki férfi letartóztatását.

2024. Május 11. 15:00, szombat | Helyi

IDÉN IS MEGRENDEZTÉK A SZAK-MA BÁLT

Idén is megrendezésre került a Szak-ma Bál Karcagon. A jótékonysági bálnak a Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtár adott helyet.

2024. Május 11. 08:36, szombat | Helyi

Megemlékezés A Városháza dísztermében

A Karcagi Városháza dísztermében dr. Pintér Zoltán Árpád önkormányzati képviselő , a Kováts Mihály Baráti Társaság Egyesület elnöke méltatta Fabriczy Kováts Mihályt

2024. Május 11. 07:00, szombat | Helyi

BEMUTATTÁK A KARCAG CYCLING TEAM-ET

Új szakosztállyal ismerkedhettek meg a karcagiak, de a hazai és a nemzetközi kerékpár-sport is. Hivatalosan is bemutatták a Karcag Cycling Team-et, amelynek első komoly megmérettetése az országúti magyar bajnokság.