Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2016. Április 25. 08:25, hétfő | Helyi
Forrás: www.facebook.com/sandor.fazekas

Vegyék kezükbe a közösségük sorsát

Vegyék kezükbe a közösségük sorsát

18 esztendeje bizonyítja rátermettségét

Meggyőződésem, hogy csak olyan emberekre alapozva érhetünk el sikereket,akik tudnak élni az adandó lehetőségekkel, akik a támogatások mellé önzetlenül odateszik saját munkájukat, saját elképzeléseiket is.


Balogh Gyula polgármesterjelölt immár 18 esztendeje bizonyítja rátermettségét önkormányzati képviselőként. Becsületes szorgalmával már sokunk tiszteletét kivívta, ezért ajánlom most jó szívvel a figyelmükbe. A kormány célkitűzéseivel összhangban állnak elképzelései, így megválasztásával új lendületet kaphat Abádszalók fejlődése. Olyan programot állított össze, amely már rövidtávon is garancia egy eredményes város megvalósításához.


Egykori abádszalóki lakosként is kívánom, hogy a május 8-i polgármester-választás legyen egy gyarapodó korszak kezdete Abádszalók városának.
Vegyék kezükbe a közösségük sorsát, és szavazzanak Abádszalók polgármesterjelöltjére, Balogh Gyulára! írta Dr. Fazekas Sándor facebook oldalán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 17:08, kedd | Helyi

Vármegyei tűzoltókat ismertek el

Május 10-én tartotta Szent Flórián napi ünnepségét a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szolnokon. Az eseményen a vármegyei települések polgármesterei adtak át elismeréseket.

2024. Május 14. 15:00, kedd | Helyi

KÖZGYŰLÉST TARTOTT A KARCAGI NYUGDÍJAS BARÁTOK EGYESÜLETE

Közgyűlést tartott a Karcagi Nyugdíjas Barátok Egyesülete a Lovagi Udvarban.

2024. Május 14. 12:00, kedd | Helyi

KÚTBA ESTEK A BÁRÁNYOK

Kútba esett két bárány Törökszentmiklós határában. A helyi tűzoltók hamar kimentették az állatokat, ám egyikük számára azonban mégis végzetes lett a nap.

2024. Május 14. 09:00, kedd | Helyi

90. SZÜLETÉSNAPJÁN KÖSZÖNTÖTTÉK

90. születésnapján, otthonában köszöntötte Hajdu Istvánné Czombos Máriát családja és Szepesi Tibor, Karcag város polgármestere, valamint dr. Zsembeliné Kovács Mária anyakönyvvezető.